Wie zijn wij?

Wij zijn met veel. Velen die Sander missen, en die hem graag willen eren. Eren door iets zot te doen.

Siemon: Siemon is Sander zijn schoonbroer. Getrouwd met Lisa, de zus van Sander. Hij kwam met het idee om een ultra-triathlon te doen en wie wou kon op zondag mee wandelen. Het organiseren zag hij niet echt zitten dus daarom kwam de rest erbij. Siemon is coach bij Swimberghe Coaching. Hij stippelt samen met Maarten de route uit, zal elke week een training online zetten. Hij zal de komende maanden veel moeten trainen want hij zal op vrijdag 10km zwemmen en op zaterdag 300km fietsen. Als opwarming om op zondag 70km te wandelen.

Lieselot Vervaeck: Lieselot is de vrouw van Sander. Samen hebben ze 3 prachtige zoontjes. Deze powerwoman houdt van orde. Juist wat we nog nodig hadden binnen ons team. Lieselot zal alle inschrijvingen opvolgen.

Maarten Van Maele: Maarten is een collega van Siemon en is een fervente en ervaren wandelaar. We hebben veel geluk dat hij ons met ons zijn kennis wil delen en ons helpt om op 13 juni 2021 een succesvolle sponsortocht te wandelen.

Charlotte Verrecas: Charlotte is de zus van Sander. Eén van de . Ze waren met 6 broers en zussen. Zij mist vooral haar broer, zijn zotte stoten en zijn getits heel hard. Charlotte is team Sociale Media. Zij is degene die je berichtjes beantwoordt op Facebook en Instagram. Charlotte zal er ook voor zorgen dat er genoeg helpers en hopelijk heel veel sponsors zijn.

Achter deze vier staan nog heel veel familie en vrienden. En iedereen is gedreven door hetzelfde verdriet en gemis.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: