HOE KAN JE HELPEN?

We zijn heel blij dat veel mensen zich erg verbonden voelen met onze actie. Omdat ze Sander kenden en hem graag willen eren. Omdat ze zelf een geliefde hebben verloren en begrijpen wat er zo speciaal is aan de palliatieve dienst- De Vlinder. Omdat ze iemand kennen die ziek is of was.

We kregen al veel inschrijvingen binnen. Veel mensen die even zot zijn als ons en effectief de uitdaging aan gaan om 70km te wandelen op één dag, maar ook 40km, 20km, 10km of 5km. Niet iedereen is in staat om mee te wandelen maar gelukkig zijn er veel manieren om te helpen. We zetten ze hieronder even op een rijtje:

  • Meewandelen en geld inzamelen bij je familie, vrienden en kennissen. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan zeker tijdig. HIER kan je inschrijven.
  • Keihard komen supporteren. We zijn er zeker van dat dat deugd zal doen. Voor jullie en zeker voor ons.
  • Iemand die meewandelt sponsoren. Toon gerust hoe trots je bent.
  • Een cent storten via onze DONEERpagina.
  • Je aanmelden als vrijwilliger. Concreet hebben we hulp nodig bij volgende zaken; – Flyers rondbrengen of verdelen op je school (of de school van de kindjes). – Sponsors helpen zoeken. Rondgaan in je buurt bij grote en kleine bedrijven. – De dag zelf helpen; Aanmeldtafel, bevoorradingsposten en EHBO bemannen. Misschien denk je zelf nog aan iets wat je voor ons zou kunnen doen. Laat gerust iets horen. Ben je kinesist? Dan zou je bv veel mensen gelukkig kunnen maken met een massage aan de finish.
  • Ons helpen nog meer in de kijker te staan: Ben je journalist of werk je bij tv? Contacteer ons! Je maakt ons blij!
  • Sponsoren met je bedrijf. Onze actie zou niet mogelijk zijn zonder ondersteuning van sponsors. Zou jouw bedrijf willen sponsoren, of ken jij iemand die ons zou willen sponsoren? Neem dan zeker contact op. Sponsoren kan financieel maar zeker ook in goederen. We zouden onze wandelaars bv graag op elke stopplaats water-sportdrank-fruit-koek kunnen aanbieden. Vraag gerust meer info.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: