Vrijwilligers gezocht!

Voor de sponsorwandeltocht op Zondag 13/06/2021

Wou jij graag meewandelen maar kan dat niet omdat het fysiek te zwaar is of omdat de inschrijvingen al afgesloten zijn of omdat…? Wou je meewandelen omdat je Sander wou eren of omdat je De Vlinder graag wou steunen? Praise the Lord dan! Want je kan nog steeds je steentje bijdragen. Niet door mee te wandelen maar door te helpen als vrijwilliger.

Concreet zoeken we vrijwilligers die per 3 een team vormen om aan een bevoorradings- en/of startpunt te staan. Kaartjes afstempelen, fruit, koeken en water aanbieden, deelnemerslijsten bijhouden en info geven indien nodig. (Je hoeft je hier uiteraard niet per 3 voor aan te melden maar dat kan wel.)

Heb jij zin om te helpen of heb je graag iets meer info? Stuur ons dan zeker een berichtje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: